EVS 677:2014+A1:2017 Teraviljad ja teraviljasaadused : organoleptiliste omaduste määramine = Cereals and cereal products : determination of organoleptic properties
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS 677:2014+A1:2017 Teraviljad ja teraviljasaadused : organoleptiliste omaduste määramine = Cereals and cereal products : determination of organoleptic properties

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b47157938

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:322501

Märksõnad

VAATA VEEL