EVS-ISO 5554:2000 Lihatooted. Tärklisesisalduse määramine (põhimeetod) = Meat products. Determination of starch content (reference method)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-ISO 5554:2000 Lihatooted. Tärklisesisalduse määramine (põhimeetod) = Meat products. Determination of starch content (reference method)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b14226029

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213758

Märksõnad

VAATA VEEL