EVS-EN ISO 712:2010 Teravili ja teraviljatooted : niiskusesisalduse määramine : referentsmeetod  = Cereal and cereal products : determination of moisture content : reference method (ISO 712:2009)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 712:2010 Teravili ja teraviljatooted : niiskusesisalduse määramine : referentsmeetod = Cereal and cereal products : determination of moisture content : reference method (ISO 712:2009)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise, eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b44439374

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213255

Märksõnad

VAATA VEEL