EVS-EN 15948:2012 Teraviljad : niiskuse- ja proteiinisisalduse määramine : lähi-infrapunaspektroskoopial põhineva meetodi kasutamine tervete terade analüüsimiseks = Cereals : determination of moisture and protein : method using near-infrared-spectrosco...
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN 15948:2012 Teraviljad : niiskuse- ja proteiinisisalduse määramine : lähi-infrapunaspektroskoopial põhineva meetodi kasutamine tervete terade analüüsimiseks = Cereals : determination of moisture and protein : method using near-infrared-spectrosco...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise, eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b44321168

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:209479

Märksõnad

VAATA VEEL