EVS 647:1993 Makaronitooted kõvast nisujahust (durum). Spagettide keedukvaliteedi hindamine sensoorse analüüsi abil = Durum wheat semolinas and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of spaghetti by sensory analysis
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS 647:1993 Makaronitooted kõvast nisujahust (durum). Spagettide keedukvaliteedi hindamine sensoorse analüüsi abil = Durum wheat semolinas and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of spaghetti by sensory analysis

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardiamet
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b30335012

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:130952

Märksõnad

VAATA VEEL