EV ST 616-92. Või, juustu ja piimapulbri organoleptiline hindamine
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus ja Tartu Ülikooli Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EV ST 616-92. Või, juustu ja piimapulbri organoleptiline hindamine

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardiamet
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b10670634

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:120918

Märksõnad

VAATA VEEL