The technology of pasteurized, sterilized and reconstituted milk ; The technology of sweet cream : the international seminar for the fellowship group of the UNO on the milk industry in the Estonian S.S.R.
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

The technology of pasteurized, sterilized and reconstituted milk ; The technology of sweet cream : the international seminar for the fellowship group of the UNO on the milk industry in the Estonian S.S.R.

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Ministry of the Meat and Milk Industry of the Estonian S.S.R.
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Tartu Ülikooli raamatukogu
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
Kehtiv autoriõigus (INC) - https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/?language=et
ESTER
b1360790x
ISBN
9789916322017 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:979632

Märksõnad

VAATA VEEL