Söötade säilitamise ja söödaväärtuse tõstmise alused
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Söötade säilitamise ja söödaväärtuse tõstmise alused

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Riiklik Kirjastus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Tartu Ülikooli raamatukogu
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
ESTER
b13950708
ISBN
9789916355831 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:979374

Märksõnad

VAATA VEEL