Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogia

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogia

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Tartu Ülikooli raamatukogu
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
Kehtiv autoriõigus (INC) - https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/?language=et
ESTER
b11561907
ISBN
9789916326312 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:969223

Märksõnad

VAATA VEEL