Kaubateadus. Teine osa, Kiudained, ketrused, koed, paber, tähtsamad orgaanilised keemiakaubad ja looduslised produktid, toiduained, maitseained ja würtsid

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Kaubateadus. Teine osa, Kiudained, ketrused, koed, paber, tähtsamad orgaanilised keemiakaubad ja looduslised produktid, toiduained, maitseained ja würtsid

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Tallinna Eesti Kirjastus-Ühisus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Tartu Ülikooli raamatukogu
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
ESTER
b12142736
ISBN
9789916236918 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:948947

Märksõnad

VAATA VEEL