Einiges über den Milchagglutinationstiter bei der Bang-Infektion der Kühe. II, Inwieweit sind Vollmilch, Magermilch und Rahm, oder durch Lab, Essigsäure un
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Einiges über den Milchagglutinationstiter bei der Bang-Infektion der Kühe. II, Inwieweit sind Vollmilch, Magermilch und Rahm, oder durch Lab, Essigsäure un

tehnilised andmed

Kirjastaja:
[s.n.]
Ilmumisaeg:
Keel:
saksa
Deposiitor:
Tartu Ülikooli raamatukogu
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
Kehtiv autoriõigus (INC) - https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/?language=et
ESTER
b42069518
ISBN
9789916187753 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:946597

Märksõnad

VAATA VEEL