Kondiitritoodete tehnoloogia : praktilised tööd ja ülesanded

Laadi alla

Alla laetud 4742 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus ja Tartu Ülikooli Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

PDF

Laadi alla

Kondiitritoodete tehnoloogia : praktilised tööd ja ülesanded

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
http://www.ekk.edu.ee/vvfiles/0/Kondiitri_tehnoloogia.pdf
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b27215490
ISBN
978-9949-487-37-0 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:102927

Märksõnad

VAATA VEEL