Meat science : texts for the second year students of meat technology

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Meat science : texts for the second year students of meat technology

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Põllumajanduse Akadeemia
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise, eesti
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
FUJITSU fi-7180, kaaned Zeutschel book scanner OS 12000C
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud kuni 01.01.2068
ESTER
b12179681
ISBN
9789916532287 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:887306

Märksõnad

VAATA VEEL