Технологические основы промышленного производства инкубационных и пищевых яиц : (на примере Таллинской птицефабрики)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Технологические основы промышленного производства инкубационных и пищевых яиц : (на примере Таллинской птицефабрики)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Валгус
Ilmumisaeg:
Keel:
vene
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
Fujitsu fi-7180, kaaned Zeutschel book scanner OS14000A2
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud kuni 01.01.2054
ESTER
b13153432
ISBN
9789916076453 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:650875

Märksõnad

VAATA VEEL