EVS-EN ISO 4833-2:2013/A1:2022 Toiduahela mikrobioloogia : mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 2, Kolooniate loendamine pindkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30⁰ C. Muudatus 1, Käsitlusala selgitus = Microbiology of the food chai...
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 4833-2:2013/A1:2022 Toiduahela mikrobioloogia : mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 2, Kolooniate loendamine pindkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30⁰ C. Muudatus 1, Käsitlusala selgitus = Microbiology of the food chai...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardimis- ja Akrediteerimiskeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b54925587

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:646074

Märksõnad

VAATA VEEL