Toidu säilimisaja määramine. II osa (täiendatud ja parandatud väljaanne), Mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta
Vaata Vaata

Alla laetud 0 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Toidu säilimisaja määramine. II osa (täiendatud ja parandatud väljaanne), Mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Mati Roasto
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Tuletatud teoste keeld (CC BY-NC-ND)
ESTER
b5369904x
ISBN
978-9949-698-52-3 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:987909

Märksõnad

VAATA VEEL