Toidu säilimisaja määramine. II osa (täiendatud ja parandatud väljaanne), Mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta
View View

Downloaded 0 times

Available at the authorised workplace in the National Library of Estonia, Archival Library of the Estonian Literary Museum, Tallinn University of Technology Library, University of Tartu Library and Academic Library of Tallinn University

Available in the network of the National Library of Estonia

Available in public network

Toidu säilimisaja määramine. II osa (täiendatud ja parandatud väljaanne), Mikrobiolooglised näitajad toidugruppide kohta

Technical data

Publisher:
Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool
Published:
Language:
Estonian
Depositor:
Mati Roasto
Type:
book
Copyrighted
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Tuletatud teoste keeld (CC BY-NC-ND)
ESTER
b5369904x
ISBN
978-9949-698-52-3 (pdf)

URL: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:987909

SEE ALSO