Tootmise organiseerimine toitlustusettevõtetes : õpik kaubandus- ja kulinaariakoolidele
Vaata Vaata

Alla laetud 12 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Tootmise organiseerimine toitlustusettevõtetes : õpik kaubandus- ja kulinaariakoolidele

tehnilised andmed

Kirjastaja:
[Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit]
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Laad:
raamat
ESTER
b14089099
ISBN
978-9949-794-29-4 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:281211

Märksõnad

VAATA VEEL