EVS-ISO 2917:1998 Liha ja lihatooted : pH mõõtmine (põhimeetod) = Meat and meat products : measurement of pH (reference method)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-ISO 2917:1998 Liha ja lihatooted : pH mõõtmine (põhimeetod) = Meat and meat products : measurement of pH (reference method)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Standardiamet
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b10606191

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213630

Märksõnad

VAATA VEEL