EVS-EN ISO 6887-4:2003+A1:2011 Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4, Erieeskirjad toodete ettevalmistamiseks, mis ei ole piim ja piimatooted, liha ...
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 6887-4:2003+A1:2011 Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4, Erieeskirjad toodete ettevalmistamiseks, mis ei ole piim ja piimatooted, liha ...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b28891454

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213248

Märksõnad

VAATA VEEL