Juustu walmistamise õpetus. II jagu, Kõwad laabijuustud

Alla laetud 0 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus ja Tartu Ülikooli Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Juustu walmistamise õpetus. II jagu, Kõwad laabijuustud

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Agronoom
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Kirjandusmuuseum
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
Vabakasutus - https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
ESTER
b12473996
ISBN
9789916203347 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:770205

Märksõnad

VAATA VEEL