Toiduainete tehnoloogia : teravili ja jahud
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Toiduainete tehnoloogia : teravili ja jahud

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Kaitseväe Ühendatud Õppeasutised
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Laad:
raamat
ESTER
b11337308
ISBN
978-9949-36-110-6 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:191611

Märksõnad

VAATA VEEL