Comprehensive study of proteolysis during cheese ripening = Proteolüüsi detailne iseloomustamine juustu valmimise käigus
Vaata Vaata

Alla laetud 1 kord

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Comprehensive study of proteolysis during cheese ripening = Proteolüüsi detailne iseloomustamine juustu valmimise käigus

tehnilised andmed

Kirjastaja:
TalTech Press
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b53544894
ISBN
978-9949-835-63-8 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:443183

Märksõnad

VAATA VEEL