Toidu säilimisaja määramine. II osa Mikrobioloogilised näitajad toidugruppide kohta
Vaata Vaata

Alla laetud 5 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Toidu säilimisaja määramine. II osa Mikrobioloogilised näitajad toidugruppide kohta

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool : Maaeluministeerium
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Mati Roasto
Kasutusmärge:
https://toiduteave.ee/wp-content/uploads/2017/12/Säilimisaja-määramise-juhend-II-osa_dets-2017.pdf
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b47563862
ISBN
978-9949-629-12-1 (II osa :pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:393313

Märksõnad

VAATA VEEL