Liha ja lihatoodete ajutised loomuliku kao normid termilisel töötlemisel ja külmhoones säilitamisel : [tabelid 1-8]
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Liha ja lihatoodete ajutised loomuliku kao normid termilisel töötlemisel ja külmhoones säilitamisel : [tabelid 1-8]

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti NSV RMN TIKB
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
Fujitsu fi-7180
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud kuni 01.01.2035
ESTER
b13721690
ISBN
9789949000364 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:376887

Märksõnad

VAATA VEEL