Allergeenide ja talumatust tekitavate ainete esitamine toidu märgistusel
Vaata Vaata

Alla laetud 10 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus ja Tartu Ülikooli Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Allergeenide ja talumatust tekitavate ainete esitamine toidu märgistusel

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Toiduainetööstuse Liit
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Toiduainetööstuse Liit
Laad:
pisitrükis
Autoriõigusega kaitstud
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Jagamine samadel tingimustel (CC BY-NC-SA). Maaeluministeeriumi ja PRIA tellimusel koostanud Eesti Toiduainetööstuse Liit 2018.a. Varalised õigused kuuluvad materjali tellijale. Kõik autoriõigused on kaitstud.
ESTER
b46755962

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:357381

Märksõnad

VAATA VEEL