Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile

tehnilised andmed

Kirjastaja:
BioCC
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
BioCC OÜ
Kasutusmärge:
Zeutschel book scanner OS14000A2
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b47616507
ISBN
978-9949-882-38-0

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:331961

Märksõnad

VAATA VEEL