Toidu säilimisaja määramine. I osa
Vaata Vaata

Alla laetud 6 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Toidu säilimisaja määramine. I osa

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool : Maaeluministeerium
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Mati Roasto
Kasutusmärge:
https://toiduteave.ee/wp-content/uploads/2017/12/Säilimisaja-määramise-juhend-I-osa-dets-2017.pdf
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b47563850
ISBN
978-9949-629-10-7 (kogu teos)
ISBN
978-9949-629-11-4 (I osa :pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:393306

Märksõnad

VAATA VEEL