Lactose clustering and crystallisation - experimental investigation of pure solution and Ricotta cheese whey
Vaata Vaata

Alla laetud 2 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Lactose clustering and crystallisation - experimental investigation of pure solution and Ricotta cheese whey

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Maaülikool
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Anna Pisponen
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b47411685
ISBN
978-9949-629-01-5 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:354041

Märksõnad

VAATA VEEL