EVS-EN ISO 22000:2006 Toiduohutuse juhtimissüsteemid : nõuded kõikidele organisatsioonidele toidu käitlemisahelas (ISO 22000:2005) = Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2005)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 22000:2006 Toiduohutuse juhtimissüsteemid : nõuded kõikidele organisatsioonidele toidu käitlemisahelas (ISO 22000:2005) = Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2005)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise, eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b21557007

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213173

Märksõnad

VAATA VEEL