EVS-ISO 711:2004 Teravili ja teraviljasaadused. Niiskusesisalduse määramine. (Põhiline referentsmeetod) = Cereals and cereal products. Determination of moisture content. (Basic reference method)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-ISO 711:2004 Teravili ja teraviljasaadused. Niiskusesisalduse määramine. (Põhiline referentsmeetod) = Cereals and cereal products. Determination of moisture content. (Basic reference method)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b1936748x

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213787

Märksõnad

VAATA VEEL