EVS-EN ISO 2450:2008 Koor : rasvasisalduse määramine : gravimeetriline meetod (referentsmeetod)  = Cream : determination of fat content : gravimetric method (reference method) (ISO 2450:2008)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 2450:2008 Koor : rasvasisalduse määramine : gravimeetriline meetod (referentsmeetod) = Cream : determination of fat content : gravimetric method (reference method) (ISO 2450:2008)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise, eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b30343562

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:131151

Märksõnad

VAATA VEEL