Основы стандартизации продуктов животноводства, мясных и молочных продуктов : [методическое пособие]
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Основы стандартизации продуктов животноводства, мясных и молочных продуктов : [методическое пособие]

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Эстонская сельскохозяйственная академия
Ilmumisaeg:
Keel:
vene
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
FUJITSU fi-7180, kaaned Zeutschel book scanner OS 12000C
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud kuni 01.01.2090
ESTER
b12762027
ISBN
9789916557266 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:977176

Märksõnad

VAATA VEEL