Kuidas on tekkinud keemilised elemendid? Millest on tingitud ainete lõhn, värvus ja maitse? : metoodilised juhendid loengute koostamiseks (Eesti NSV ühing "Teadus" ; 55)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Kuidas on tekkinud keemilised elemendid? Millest on tingitud ainete lõhn, värvus ja maitse? : metoodilised juhendid loengute koostamiseks (Eesti NSV ühing "Teadus" ; 55)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti NSV ühing "Teadus"
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
Zeutschel book scanner OS 12000C
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud kuni 01.01.2083
ESTER
b13556095
ISBN
9789916518205 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:964942

Märksõnad

VAATA VEEL