Meie kartul piirituse ja tärklisetööstuse seisukohalt = Den Stärkegehalt der Kartoffelknollen beeinflussende Faktore im Zusammenhang mit der Sortenwahl zu technischen Zwecken in Estland
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Meie kartul piirituse ja tärklisetööstuse seisukohalt = Den Stärkegehalt der Kartoffelknollen beeinflussende Faktore im Zusammenhang mit der Sortenwahl zu technischen Zwecken in Estland

tehnilised andmed

Kirjastaja:
[s.n.]
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Tartu Ülikooli raamatukogu
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
Kehtiv autoriõigus (INC) - https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/?language=et
ESTER
b11459591
ISBN
9789916191330 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:947020

Märksõnad

VAATA VEEL