Quality of organic vs. conventional food and effects on health : report

Laadi alla

Alla laetud 1660 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

PDF

Laadi alla

Quality of organic vs. conventional food and effects on health : report

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Estonian University of Life Sciences
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
http://rahvatervis.ut.ee/bitstream/1/4541/1/Matt2011.pdf
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b27152820
ISBN
978-9949-484-06-5 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:103784

Märksõnad

VAATA VEEL