Impact of short-term heat treatment on the structure and functional properties of carrageenans = Lühiajalise termilise töötluse mõju karragenaanide struktuurile ja funktsionaalsetele omadustele
Vaata Vaata

Alla laetud 0 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Impact of short-term heat treatment on the structure and functional properties of carrageenans = Lühiajalise termilise töötluse mõju karragenaanide struktuurile ja funktsionaalsetele omadustele

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b55027957
ISBN
978-9949-838-49-3

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:800281

Märksõnad

VAATA VEEL